Lökéshullám-terápia

Cryoland Szombathely

Cryoland Szombathely

Lökéshullám-terápia

2016. augusztus 23. - Gekko Pub Szombathely

A szombathelyi Gadó Andrást talán senkinek nem kell bemutatnunk, számtalan siker fűződik a nevéhez, többek közt erőemelő VB 5. helyezés, EB ezüstérem, és legutóbb országosan a dobogó első helyére állhatott. Következő felkészülése a könnyűsúlyú erős emberek világbajnoksága lesz, amit Finnországban rendeznek meg. Sportsérülései kezelésében nyújt számára segítséget a Cryoland, melyet váll és könyökproblémája gyógyterápiájával kezdtünk.

image_58.jpeg

Lökéshullám-gyógyterápiánk

Azt nem állítjuk, hogy kellemes érzés, de TOLERÁLHATÓ. Ahhoz, hogy a fájdalmas, gyulladt szövetek reakciója megszűnjön, és a panaszok csökkenjenek, érdemes vállalni. Nagyjából úgy kell elképzelni, minta amikor egy fájdalmas ízületet terhelünk.

image_59.jpeg

Hatása:
- A keltett hanghullámok a kezelt területen vérbőséget okozva felpezsdítik a vér keringését, a gyulladást okozó és lerakódott anyagok a fájdalmas területről gyorsabban elszállítódnak a vérárammal.
- A radiális lökéshullámok azonban a gócpontot körülvevő izmokat is megdolgozzák, ezáltal azok is elernyednek, így mérséklődik a fájdalom is.
- A terápia a kezeléssel nem ér véget, legfőbb előnye az, hogy a kezelt terület vérbősége fennmarad, és a szervezet öngyógyító folyamatai heteken keresztül zavartalanul dolgoznak tovább.

image_60.jpeg

Lökéshullám terápiánkkal panaszmentesen távozol az utolsó kezelésről, de legalábbis jelentős mértékben lecsökkennek fájdalmaid. Az idő múlása azonban befolyásolja az esélyeid, amely több szempontból is fontos. A türelemre szükség van a gyógyuláshoz, hiszen ami hónapok, évek alatt elromlott a szervezetben, az nem "javíthatjuk" meg azonnal. Lehet, hogy egy kezelés is elég, de a tapasztalatunk az, hogy régebbi keletű fájdalmaknál kúraszerű alkalmazás szükséges. Továbbá a kezeléssorozat hatása még hónapok múlva is jelentkezik. Egyszer csak azt veszed észre, hogy nem fáj a lábad a reggeli felkeléskor, és könnyedebb a járás akár hosszabb út megtétele után is. Szervezeted öngyógyító folyamatai rendelőnkből kilépve magasabb fordulatszámon dolgoznak tovább. Felszámolják a gyulladás kiváltó okát, oldják a letapadásokat, lazítják görcsös izmaid, bontják a lerakódásokat, és a felgyorsult véráramlással elszállítják a felesleges salakanyagokat. Azt veszed észre, hogy újra panaszmentes lettél. Tehát minél hamarabb hozzánk fordulsz, annál nagyobb az esélyed a gyógyulásra, mert van egy pont, ahol már a lökéshullám bevetése is késői lehet, és csak egy drasztikusabb beavatkozás segíthet...

image_11.jpeg

Bejelentkezés: 70/529-6948

Szombathely, Kisfaludy S. u. 67.

A bejegyzés trackback címe:

https://cryoland-szombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr9511493698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása