Lökéshullám-terápia

Cryoland Szombathely

Cryoland Szombathely

Cryoland-gyógyterápia

2016. június 29. - Gekko Pub Szombathely

PLAZMAGENERÁTOR

Dr. Clark biológus, biofizikus és fiziológus 20 évig dolgozott kutatóként az USA-ban, majd privát praxist nyitott. Felfedezéseinek és az általa kidolgozott sikeres gyógymódoknak köszönhetően vált ismertté. Tapasztalatairól a legfontosabb könyve alapján: minden betegségnek két fő oka van: mérgező anyagok és kórokozó paraziták a beteg szervezetében, amely így kezdődik: „A rák összes fajtájának gyógyítása és megelőzése“. A kialakulásáért felelelős élősködő, az emberi bélmétely (laposféreg). A plazmagenerátor készülékünknek elég erős a hatása ahhoz, hogy elpusztítsa az említett parazitát. A kúrát a máj és vesék programokkal kell indítanunk, majd következnek a fehérvérsejtek, a nyirokrendszer, és az univerzális kezelések - ezek egy jó alapot jelentenek. Fontos, hogy a páciens sokat igyon, és növelni kell a C-vitamin bevitelét. A már kialakult daganatnál a kezelés függ a fajtájától, stádiumától és az elsődleges tumor elhelyezkedésétől. A további eljárások már bonyolultabbak, alkalmazásunk többek között a szervezet alapprogramokra adott reakciójának függvénye. Amennyiben lehetséges, ajánlott növelni a fizikai aktivitást. A leírtaknál jóval több mindenről be lehetne számolni, és a gyakorlat állandóan újabb és újabb ismeretekhez és pozitív eredményekhez juttat. Ezeket mindenki számára igyekszünk elérhetővé tenni rendelőnkben.

image_37.jpeg

CRYOTERÁPIA

Fagyasztásos fájdalomcsillapítás és idegblokkolás, amelyet komplex- és kombinált kezelési formában alkalmazunk. A hideg levegő áramoltatásával friss ízületi sérüléseknél (ficam, rándulás), illetve lágyrész-vizenyőknél, heveny- és idült fájdalmak esetén is sikerrel alkalmazható. A fagyasztásos kezelést helyileg végezzük (nem kabinban!). Mozgásszervi betegségeknél, és fájdalomcsillapításnál más kezelésekkel kombinálva alkalmazzuk. A cryoterápia hatékony hidegterápiás módszer, és rendkívül alacsony hőmérsékleten történik. Az emberi szervezet önszabályozó rendszer lévén, a helyzettől függően és alkalmazkodva képes váltani, különböző mechanizmusok aktiválása segítségével. Ezért, amikor a testet erőteljes hideghatásnak tesszük ki, a mechanizmus beindítja a szervezet természetes védekező reakcióját és az egészség-helyreállító folyamatát. A bőrben tíz-tizenötször annyi hideg receptor van, mint meleg receptor. Minden egyes négyzetcentiméternyi bőrfelület akár 14 olyan idegvégződést is tartalmazhat, amely hidegre reagál, de csak 1-2 melegre reagálót. A bőrnek ezt a tulajdonságát felhasználva indíthatjuk be azok a folyamatok, amelyeket egészség-helyreállítónak vagy jeges varázsnak nevezünk.

image_36.jpeg

ULTRAHANG

Az ultrahangos-terápiánkat javasoljuk a különböző izomcsoportok lazítására, regenerálásra, illetve a bőr általános állapotának javítására. Szépségápolásban pedig hatékony ránc- és hegkezeléseknél, valamint egyeránt alkalmas rugalmasító/feszesítő eljárásra, továbbá cellulit kezelésekre, zsírlazításra, zsírmobilizálásra. A hanghullám mechanikai rezgés terjedéséhez közvetítő közeg szükséges. Az ultrahang esetében azonban ez nem a levegő, hanem a test különböző szövetei, melyekben a hullám a szövet sűrűségétől függően terjed gyorsabban, lassabban, vagy visszaverődik. Hatásai:
- Mechanikai: lazítja a szöveteket, növeli a stimulációt, masszázs hullámot indít a sejtekbe, ezáltal javítja a helyi vér- és nyirokkeringést, fokozza a sejtmetabolizmust. Az ultrahang hullámokkal végzett masszírozás jóval hatékonyabb mint a kézi.
- Hőképződés: az ultrahang hullámok endogén hőképződést váltanak ki, ezáltal emelkedik a szövetek hőmérséklete, fokozódik a vérkeringés és gyorsul a sejtmetabolizmus. Az ultrahang csökkenti az izomtónust és a fáradtságot is.
- Biokémiai: az ultrahang hullámok fokozzák az öntisztító folyamatokat, gyorsítják a sejtmetabolizmust, a PH értéket lúgos hatású irányba terelik, ezáltal növelik a sejtfal átjárhatóságát és elősegítik a tápanyagok vagy gyógyszerek könnyebb felszívódását.

image_12.jpeg

LÖKÉSHULLÁM

Azt nem állítjuk, hogy kellemes érzés, de TOLERÁLHATÓ kellemetlenséggel járnak. Ahhoz, hogy a fájdalmas, gyulladt szövetek reakciója megszűnjön, ezáltal a panaszok csökkenjenek, érdemes vállalni. Nagyjából úgy kell elképzelni, amit akkor érzünk, ha a fájdalmas ízületet terheljük. Hatása:
- A keltett hanghullámok a kezelt területen vérbőséget okozva felpezsdítik a vér keringését, a gyulladást okozó és lerakódott anyagok a fájdalmas területről gyorsabban elszállítódnak a vérárammal.
- A radiális lökéshullámok azonban a gócpontot körülvevő izmokat is megdolgozzák, ezáltal azok is elernyednek, így mérséklődik a fájdalom is.
- A terápia a kezeléssel nem ér véget, legfőbb előnye, hogy a kezelt terület vérbősége fennmarad, és a szervezet öngyógyító folyamatai heteken keresztül zavartalanul dolgoznak tovább.
Lökéshullám terápiánkkal panaszmentesen távozol az utolsó kezelésről, de legalábbis jelentős mértékben lecsökkennek fájdalmaid. És mivel nem vagyunk Harry Potter, az idő múlása befolyásolja az esélyeid, amely több szempontból is fontos. A türelemre szükség van a gyógyuláshoz, hiszen ami hónapok, évek alatt elromlott a szervezetben, az nem javítható meg néhány nap alatt. Lehet, hogy elég 4 kezelés, de ha már régebbi keletűek a fájdalmak, akkor több alkalom szükséges. Továbbá a kitartás azért is fontos, mert a kezeléssorozat hatása még hetek, hónapok múlva is jelentkezik. Egyszer csak azt veszed észre, hogy nem fáj a lábad a reggeli felkeléskor, és könnyedebb a járás akár hosszabb út megtétele után is. Szervezeted öngyógyító folyamatai rendelőnkből kilépve magasabb fordulatszámon dolgoznak tovább. Felszámolják a gyulladás kiváltó okát, oldják a letapadásokat, lazítják görcsös izmaid, bontják a lerakódásokat, és a felgyorsult véráramlással elszállítják a felesleges salakanyagokat. Azt veszed észre, hogy fájdalmad elmúlt, újra panaszmentes lettél. Tehát minél hamarabb hozzánk fordulsz, annál nagyobb az esélye a gyógyulásra, mert van egy pont, ahol már a lökéshullám bevetése is késői lehet, és csak egy drasztikusabb beavatkozás segíthet...

image_25.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://cryoland-szombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr438855412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása