Lökéshullám-terápia

Cryoland Szombathely

Cryoland Szombathely

Ultrahang

2016. május 24. - Gekko Pub Szombathely

Az ultrahangos-terápiánkat javasoljuk a különböző izomcsoportok lazítására, regenerálásra, illetve a bőr általános állapotának javítására. Szépségápolásban pedig hatékony ránc- és hegkezeléseknél, valamint egyaránt alkalmas rugalmasító/feszesítő eljárásra, továbbá cellulit kezelésekre, zsírlazításra, zsírmobilizálásra.

image_43.jpeg

Működési elve.
A hanghullám mechanikai rezgés terjedéséhez közvetítő közeg szükséges. Az ultrahang esetében azonban ez nem a levegő, hanem a test különböző szövetei, melyekben a hullám a szövet sűrűségétől függően terjed gyorsabban, lassabban, vagy visszaverődik.

image_35.jpeg

Az ultrahang hatásai:

- Mechanikai: lazítja a szöveteket, növeli a stimulációt, masszázs hullámot indít a sejtekbe, ezáltal javítja a helyi vér- és nyirokkeringést, fokozza a sejtmetabolizmust. Az ultrahang hullámokkal végzett masszírozás jóval hatékonyabb mint a kézi.
- Hőképződés: az ultrahang hullámok endogén hőképződést váltanak ki, ezáltal emelkedik a szövetek hőmérséklete, fokozódik a vérkeringés és gyorsul a sejtmetabolizmus. Az ultrahang csökkenti az izomtónust és a fáradtságot is.
- Biokémiai: az ultrahang hullámok fokozzák az öntisztító folyamatokat, gyorsítják a sejtmetabolizmust, a PH értéket lúgos hatású irányba terelik, ezáltal növelik a sejtfal átjárhatóságát és elősegítik a tápanyagok vagy gyógyszerek könnyebb felszívódását.

image_16.jpeg
Bejelentkezés:Szombathely, Kisfaludy Sándor u. 67.

Tel: 70/529-6948

Kövess minket Facebookon is!

image_41.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://cryoland-szombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr628742360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása