Lökéshullám-terápia

Cryoland Szombathely

Cryoland Szombathely

Gerinc

2016. augusztus 01. - Gekko Pub Szombathely

Gerincünk egészsége, illetve a helyes testtartás alapvetően meghatározza a közérzetünket. Az emberi test alkotórészei ugyanis a sejtek és a különböző szervek működését az idegek által közvetített impulzusok irányítják - amikor ezek az ingerületek akadálytalanul eljutnak rendeltetési helyükre, alkalmasak a normális működésre. Ha viszont túl sok vagy túl kevés az idegek által továbbított impulzus, akkor a szövetek és a szervek nem működhetnek megfelelően, és a szervezet a betegséget megelőző állapotba kerül. Ezúttal az étrend, az életmód és a helyes testtartás fontosságáról szólunk, illetve a Cryoland gyógykezelés lehetőségeit ismertetjük.

image_11.jpeg


Magának a gerincvelőnek 31 idegpárja van, amelyek a gerincoszlopból lépnek ki. Az idegrendszer legkényesebb és legfontosabb részeit - az agyat és a gerincvelőt - kemény csontburok védi, amely a koponyából, valamint a gerinccsigolyákból áll. Bár a gerinc óvja a létfontosságú idegeket, nem egyszer zavart is okozhat a működésükben. Ha valamilyen sérülés éri, akkor valóságos ördögi kör alakulhat ki. Korlátozott mozgás, az ideggyökök ingerlése fájdalmat és izomgörcsöt okozhat, ami viszont korlátozza a csigolyák ízületeinek mozgását, és még inkább ingerli az idegeket. Ebben a mókuskerékben az egyik tényező jelentkezése maga után vonja a másik fellépését, az utóbbi viszont visszahat az előbbire, és egyre erősíthetik egymást. Ha bármilyen okból egy vagy több csigolyánk elmozdul a megszokott helyéről, akkor ez irritálhatja, zavarhatja a gerinc ideggyökeit, ami viszont fogékonyabbá tesz bennünket a betegségekre. Ok-okozati kezelést kínálunk, amely felvértezi testünket a hatékonyabb és jobb működésben.

Akik már felkeresték rendelőnket: http://cryoland-szombathely.blog.hu/2016/07/19/akik_mar_felkerestek_rendelonket

A gerinc és a mozgásszerveink egészségének megőrzéséhez elengedhetetlen a helyes táplálkozás, és ha szükséges, táplálékkiegészítők fogyasztása. Csak egy példa: a korosabb nőknek ajánlatos a több kalcium és D-vitamin fogyasztása, hogy megelőzzék szervezetük kalciumegyensúlyának a felborulását, ami azután a csontok szilárdságának csökkenésében nyilvánul meg.

Méregtelenítő-gyógykúránk: http://cryoland-szombathely.blog.hu/2016/07/07/cryoland-meregtelenites

 

Mi okozza pontosan a fájdalmat? - keressük együtt a választ!

image_55.jpeg

1. hátcsigolya:
Szervi hatások: kar, alkar, csukló, ujjak, nyelőcső, légcső
Problémák: asztma, köhögés , nehéz légzés

2. hátcsigolya:
Szervi hatások: szív, szívizom, szívbillentyűk, szívérrendszer
Problémák: szívműködési zavarok, mellkasi fájdalom

3. hátcsigolya:
Szervi hatások: idegellátás, tüdő, hörgők, mell, mellkas, mellhártya
Problémák: hörghurut ( bronchitis ), tüdőgyulladás, mellhártyagyulladás, vérpangás, vértolulás, influenza

4. hátcsigolya:
Szervi hatások: idegellátás, epehólyag, epevezeték
Problémák: epehólyag megbetegedései, sárgaság, övsömör

5. hátcsigolya:
Szervi hatások: máj
Problémák: máj megbetegedései, láz, alacsony vérnyomás, vérszegénység, vérkeringési rendellenességek

6. hátcsigolya:
Szervi hatások: gyomor
Problémák: gyomoridegesség, gyomorégés, emésztési zavar

7. hátcsigolya:
Szervi hatások: idegellátás, hasnyálmirigy, nyombél
Problémák: cukorbetegség, gyomorfekély, gyomorhurut

8. hátcsigolya:
Szervi hatások: lép – drafragma (válaszfal)
Problémák: csuklás, csökkent ellenálló-képesség

9. hátcsigolya:
Szervi hatások: mellékvese
Problémák: allergia, bőrkiütés

10. hátcsigolya:
Szervi hatások: vese
Problémák: vese megbetegedése, krónikus fáradtság, vesegyulladás, vesemedence-gyulladás

11. hátcsigolya:
Szervi hatások: vese, húgyvezeték
Problémák: bőrgyulladás, ekcéma , bőrhólyagok

12. hátcsigolya:
Szervi hatások: vékonybél, petevezeték, nyirokmirigy
Problémák: reuma, bélgáz, meddőség

Amennyiben a gerinc lumbáris részén problémák vannak...

image_56.jpeg

... akkor az idegkapcsolatok miatt pl. a vastagbél működése sem lesz megfelelő. Ezért fontos, hogy elsősorban a gerincproblémát kell kezelnünk. Emellett a méregtelenítő-kúránk is kiemelt szerepet kap. Csak azért, mert minden nap ürít valaki székletet, még nem jelenti azt, hogy nincsen "hibaforrása". Ha a beleket nem sikerül könnyedén kiüríteni, akkor azt a székrekedés tünetének kell minősíteni. Sokaknak a Cryoland-gyógyterápia segített, ami helyreállította a bélműködést. Azért is veszélyes, mert a sok méreganyag elkezd visszafelé áramolni a testben, és ez a későbbiekben az agyban okoz komoly problémákat. Népi megfigyelések szerint, akik agyvérzést kaptak, túlnyomó többségben székrekedéssel is küszködtek azelőtt. Leggyakoribb oka a rossz étkezési szokás, mozgáshiány, stressz, ásványi anyagok hiánya és bélproblémák. Valamennyi ember közös célja az egészség megőrzése, és ez az a vágy, amit mindenki szeretne elérni. Mindehhez hathatós segítséget nyújt a Cryoland Szombathely.

image_57.jpeg

A gerinc testünk tartópillére. Fontos szerepe van a testtömeg megtartásában, illetve a gerincvelő védelmében. A gerincvelő agyunkhoz kapcsolódva kontrollálja testfuncióinkat. Egyfajta kommunikációs csatornaként szolgál az agyunk és a testrészeink között: a mellékelt ábrán kifejtettük, hogy mennyi mindenért felelős. Például a legtöbb vér a gerincünkben termelődik, ezért, ha a gerinc görbe, vagy nincs a helyén, akkor a vér sem termelődik megfelelően. Ha a gerincidegek nyomás alá kerülnek, ez kihat valamennyi szervünkre és a vérkeringésünkre is. Ahhoz tehát, hogy egészségünk megfelelő legyen, a gerincünknek problámamentesnek kell lennie, hiszen kihat szerveink működésére.

Többféle módszerünk létezik a betegségek kezelésére, a választásnál azonban alaposan mérlegelnünk kell az egyéni adottságokat. Mindenkinek más például a fájdalomküszöbe, még akkor is, ha az alapprobléma megegyező. Ez függ az illető általános egészégügyi állapotától, de az életkörülményeitől is.

Bejelentkezés: 70/529-6948

Szombathely, Kisfaludy S. u. 67.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cryoland-szombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr618928304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása