Lökéshullám-terápia

Cryoland Szombathely

Cryoland Szombathely

Lökéshullám-terápia

2016. április 27. - Gekko Pub Szombathely

Általában több kezelésekre van szükség, az egyes gyógyító beavatkozások időtartama átlagosan 5-10 perc. A gyógyítandó testrészt biztonságosan megtámasztjuk, majd a bőrfelületet szabaddá tesszük. A terápia választott energiáját a testtájékhoz, illetve a páciens anatómiai adottságaihoz igazítjuk, amelyet fokozatosan emelünk a biztonságos zónán belül. Tapasztalatunk szerint egy-két kezelés a frissen kialakult, ill. nem súlyos sportsérüléseknél hatékony, a problémásabb mozgásszervi fájdalmaknál 5-10 alkalom mindenképpen szükséges (heti egyszer). Azt nem állítjuk, hogy kellemes érzés, de TOLERÁLHATÓ kellemetlenséggel járnak. Ahhoz, hogy a fájdalmas és gyulladt szövetek reakciója megszűnjön, ezáltal a panaszok csökkenjenek, érdemes vállalni. Nagyjából úgy kell elképzelni, amit akkor érzünk, ha a fájdalmas ízületet terheljük.

Hogyan fejti ki a hatását a lökéshullám?

- A keltett hanghullámok a kezelt területen vérbőséget okozva felpezsdítik a vér keringését, a gyulladást okozó és lerakódott anyagok a fájdalmas területről gyorsabban elszállítódnak a vérárammal.
- A radiális lökéshullámok a gócpontot körülvevő izmokat is megdolgozzák, ezáltal azok is elernyednek, így mérséklődik a fájdalom is.
- A terápia a kezeléssel nem ér véget, legfőbb előnye, hogy a kezelt terület vérbősége fennmarad, és a szervezet öngyógyító folyamatai heteken keresztül zavartalanul dolgoznak tovább.

A kezelés menete:

- A fájdalmas terület meghatározása  (kitapintással és a páciens beszámolójával együttműködve)
- A kezelendő terület megjelölése
- Kontakt gél felvitele
- A lökéshullámok bejuttatása

Bejelentkezés: Szombathely, Kisfaludy Sándor u. 67.

Tel: 70/529-6948

Kövess minket Facebookon is!

image.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://cryoland-szombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr688668616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása