Lökéshullám-terápia

Cryoland Szombathely

Cryoland Szombathely

Cryoterápia

2016. május 05. - Gekko Pub Szombathely

A reuma az egész szervezetben lejátszódó gyulladásos betegség, amely főként az ízületeket és az ízületi porcokat érinti, de a test többi szövetére is kihat. A Cryoland jégterápiánkkal csodát nem ígérünk ugyan, de néhány percnyi fagyoskodás hatására megszűnhetnek a fájdalmak.

Aki reumás panaszokkal küzd, annak nem kell hosszasan magyaráznunk, hogy mit is jelent egy-egy tünetmentes periódus. A Cryoterápia kúraszerű alkalmazásával tartós eredmény érhető el. A módszerünk lényege a kapuelméleten alapszik, vagyis a hideg- és a fájdalominger ugyanazokon a rostokon jut be a gerincvelői idegközpontba, ám mivel a hidegérzet gyorsabban jelentkezik, mint a fájdalom, így az előbb jut el a célhoz, ahol elfoglal minden helyet, így nem "fér be a kapun" még a fájdalomérzet sem. Amolyan Dávid és Góliát harc ez, amelyben a fürgébb hidegérzet legyőzi a lomhább fájdalomérzetet. Ettől egy időre jelentősen csökken vagy el is tűnik a fájdalom, és ezt az időszakot lehet kiegészíteni személyi edzőkkel, akik egyéni edzésprogramot állítanak össze, melynek során átmozgató testedzést végeztetnek, így a beteg nem használt izmaikat is újra megdolgoztathatják. A gyulladásos fájdalom már az első alkalom után csökken, de a rendszeres hidegterápiás kezelésünk alatt olyan hormonszerű anyagok szabadulnak fel a szervezetben, amelyek tartós eredményt hozhatnak, és csökken a gyógyszerezési igény.

A fájdalomcsillapítás a hidegterápiának csak az egyik jótékony hatása. A sportolók egészen másért választják a jegelést. Az izomzat reszketéssel reagál a hirtelen jött hidegre, ennek következtében pedig gyorsul az izomzat anyagcseréje, növekszik a vérellátása. Az izmok a vérből oxigént és tápanyagot vesznek fel, ezáltal felgyorsul az izomregeneráció, és nő az izmok teljesítőképessége, miközben javul a szervezet vérkeringése. Sportolók a húzódásos sérüléseiket is könnyen és gyorsan gyógyíthatják a kamrában, 4-5 kezelés után már látványos eredményt lehet elérni.

Bejelentkezés: Szombathely, Kisfaludy Sándor u. 67.

Tel: 70/529-6948

Kövess minket Facebookon is!


  • image_2.jpegimage_3.jpegimage_4.jpegimage_5.jpeg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cryoland-szombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr578687354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása