Lökéshullám-terápia

Cryoland Szombathely

Cryoland Szombathely

Cryoland-méregtelenítés

2016. július 07. - Gekko Pub Szombathely

A tisztítókúra azért szükséges, mert rengeteg mérgező anyag (étel, ital, levegő) halmozódik fel szervezetünkben, amelyek lassítják a máj méregtelenítő funkcióját és a vérbe is felszívódnak, ezáltal káros folyamatok kezdenek el "romlani" sejtjeinkben. Az átlagember általában csak akkor figyel oda az egészségére, amikor már valami betegség kialakult, ezért optimális működésünk érdekében felhívjuk a figyelmet Cryoland-gyógykúra keretében a sejtközi állomány célzott tisztítására.

A májunk testünk legfőbb kémikusa, több szász szerepet lát el. Jól regenerálódik, de helyettesíteni nem lehet, mint a vesét. Képes károsodott sejtjeit megjavítani, a hiányzót pedig pótolni. Daganatos májbetegedéseknél operációval eltávolított nagyobb máj darabok is újra kinőnek, utánfejlődnek, mint a "gyík farka". Mindezek ellenére kimerül idővel, ha nem kíméljük, és eltömődik, ha nem tisztítjuk. Működési zavarai sok tünetnek és elfajulásos folyamatnak lehetnek az okozói. Amikor az idő előrehaladtával elkezd megtelni, akkor átkapcsolja a káros anyagokat raktározó üzemmódba, amik megrekednek szervezetünkben.

A Cryoland-kúra egy speciális készítmény, egy magyar szabadalom, amely beindítja a máj méregtelenítő funkcióit, felszabadítva a lerakódásoktól. Ezek a kedvező folyamatok - a méregtelenítés és az anyagcsere fokozása - az egész test tisztulására és öngyógyítására hatással lesznek, mellékhatásként segít megszabadulni a túlsúlytól is.

Fogyasztását speciális étrenddel javasoljuk, például kolbász és sonka mellett is lehetséges. 

image_44.jpeg

A felgyorsult életvitelünkkel sajnos rengeteg tartósítószert tartalmazó terméket fogyasztunk, amelyek nyomelemekkel sókat képeznek, lerakódnak, savasítanak. És ha az emésztőrendszer egyszer elromlik, a következő tüneteket mutatja: allergia, asztma, ízületi gyulladás (kopás), porckorong problémák, kötőszöveti gyengeség, kötőhártya-gyulladás, érelmeszesedés, szívritmus zavar, infarktus, magas vérnyomás, krónikus gyulladások (légúti, húgyúti, kismedencei, nőgyógyászati, fül-orr-gégészeti), gombás elváltozások, cukorbetegségek, depresszív állapotok, krónikus kimerültség vagy levertség, memóriazavarok, láz illetve ismeretlen eredetű hőemelkedések, gyomor- vagy bélhártya gyulladás - esetleg irritáció, köszvény, hajhullás, egyes bőrbetegségek, ekcéma, akne, gyakori fejfájás illetve migrén, emésztési rendellenességek, hasmenés, puffadás, székrekedés, bizonyos fogászati problémák (fogkopás, fogínysorvadás). A felsorolásunkból lehet látni, hogy igen sok károsodást okoz. Az elsavasodással nem működik megfelelően az emésztés, és további következményként a gombák elszaporodásához vezetnek, amely szintén rontja a szervezet állapotát.

A kérdés tisztázásáért szeretnénk rávilágítani bizonyos dolgokra, amit nem lehet megkerülni vagy szőnyeg alá söpörni, mert számos betegség oka lehet, ezért fontos helyrehozni a szervezet működését.

A Cryolald-tiszítókúra segíti a szervezet megtisztulását a savasító anyagoktól és a sejtközi állományból kiüríteni az idegen anyagokat, amelyek gyulladást okoznak és gátolják a vérkeringést, biztosítva a feltételt a gombák és a baktériumok szaporodásához, tehát az immundrenszendert is támogatja. Egy speciális készítmény, amely segít "kitakarítani" a méreganyagokat, fogyasztásakor 1 hét múlva már a vizeletben is látható a salakanyagok távozása, melyet a színesebbé válása, zavarossága és a 24 óra utáni üledékessége is bizonyít. Nem gyógyszer, de fontos kiegészítője az étrendünknek!

image_45.jpeg

(L)enni, vagy nem (l)enni?

Az érthetetlen elhízások hátterében gyakorta a jódhiány által kiváltott pajzsmirigy-alulműködés a felelős. A hormonháztartás felborulása az oka a szervezet látványos felhalmozásának, erőtlenség, lelassultság, alacsony életenergiák lehetnek a kísérő tünetek.

A Cryoland-tisztítókúra fő szerepe az idegen anyagok eltávolítása a sejtközötti állományból, az emésztő- és immunrendszer megerősítése, illetve vele párhuzamosan egy étrendet is be kell tartani, de az előírással az evés öröme jórészt megmarad és a fogyás is eredményes lesz. Ha szeretnél sikerélményt elérni, akkor érdemes felvenned velünk a kapcsolatot! Összeállítjuk személyre szólóan a saját rendszered, táplálkozás tanácsadással és étrend készítéssel genetikádra szabva, amely segít karcsúsodni. Kombinálva Cryoland méregtelenítő kúraszerű alkalmazásunkkal pedig olyan kritikus területeidről fogyasztunk, ami eddig makacsul ellenállt. Tartósan, egészséges, természetes módon, de mégis kellemesen történik, pontosan rádszabott kezelési technikáinkkal, szakmai és gyakorlati tudásunkat felhasználva.

image_43.jpeg

További információ a készítményről - táplálkozással kiegészítve:
Tel: 70/529-6948
Szombathely, Kisfaludy Sándor u. 67.

A bejegyzés trackback címe:

https://cryoland-szombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr328871998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása