Lökéshullám-terápia

Cryoland Szombathely

Cryoland Szombathely

Cryoland sokkhullám - Szombathely

2016. június 02. - Gekko Pub Szombathely

Ha van 6x10 perced, akkor megszabadítunk mozgásszervi fájdalmaidtól! image_41.jpegLökéshullám terápiánkkal panaszmentesen távozol az utolsó kezelésről, de legalábbis jelentős mértékben lecsökkennek fájdalmaid. És mivel nem vagyunk Harry Potter, van itt azonban még valami, ami befolyásolja az esélyeid. Ez pedig az idő múlása. Az időtényező több szempontból is fontos. A türelemre szükség van a gyógyuláshoz, hiszen ami hónapok, évek alatt elromlott a szervezetben, az nem javítható meg néhány nap alatt. Lehet, hogy elég 4 alkalom, de ha már régebbi keletűek a fájdalmak, akkor több kezelés is szükséges lehet. Továbbá a türelem azért is fontos, mert a kezeléssorozat hatása még hetek, hónapok múlva is jelentkezik. Egyszer csak azt veszed észre, hogy nem fáj a lábad a reggeli felkeléskor, és könnyedebb a járás akár hosszabb út megtétele után is. Szervezeted öngyógyító folyamatai rendelőnkből kilépve magasabb fordulatszámon dolgoznak tovább. Felszámolják a gyulladás kiváltó okát, oldják a letapadásokat, lazítják görcsös izmaid, bontják a lerakódásokat, és a felgyorsult véráramlással elszállítják a felesleges salakanyagokat. Azt veszed észre, hogy fájdalmad elmúlt, újra panaszmentes lettél. Tehát minél hamarabb hozzánk fordulsz, annál nagyobb az esélye a gyógyulásra, mert van egy pont, ahol már a lökéshullám bevetése is késői lehet, és csak egy drasztikusabb beavatkozás segíthet...

image_42.jpeg

A lökéshullámok hallható, nagy energiájú hanghullámok - keletkezik a természetben a villámlást követő mennydörgésnél, vagy pl. amikor a repülőgép átlépi a hangsebességet. A gyógyításban a testen kívül létrehozott lökéshullámot először vesekő- zúzáshoz használták. A modern fájdalomterápiában a mesterségesen létrehozott lökéshullámok sérülést nem okozva áthatolnak a test felszínén, és az előre meghatározott területen fejtik ki jótékony hatásukat.

image_25.jpegHogyan zajlik a kezelésünk?

A terápia nélkülözhetetlen része a pontos diagnózis. Erre a területre kontakt gélt viszünk fel, mely biztosítja, hogy a sokkhullámok energiaveszteség nélkül juthassanak a szövetekbe. Az egyes kezelések időtartama átlagosan 10 perc. Az alkalmazása kúraszerűen történik, általában 2-6 kezelés a panaszoktól függően, szünetekkel az egyes alkalmak között.

image_39.jpeg

Bejelenkezés: Tel: 70/529-6948

Szombathely, Kisfaludy Sándor u. 67.

Kövess minket Facebookon is!


image_17.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://cryoland-szombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr68770754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása